Wednesday, December 13, 2006

sissekanne koolist

jah meil ei ole jatkuvalt netti. ma kirjutasin juba kodus oma arvutisse valmis pikka sissekande lootuses, et kohe-kohe on meil kodus voimalus see ylesse panna. aga ei. nadal aega ootame juba pikkisilmi, et tuleks tehnik. see on suhteliselt ajuvaba, et telefonifirmast teatati, et eilse vihma tottu (siin on ikkagi vihmahooaeg!!!) ei ole neil kahjuks voimalik netti installeerida. ma ei saa aru. lisaks on meil (vaidetavalt vihma parast) vesi kolm paeva ara. aye

teate, asjalikum sissekanne tuleb siis, kui me saame neti. sest ma kirjutasin selle juba valmis ja seal on isegi l6ik h. lippuse filosoofiliste ja yhiskonnakriitiliste motetega.

PS. ma pean lihtsalt lisama, et eelmisel teisipaeval pidi tulema enne kella 12 tehnik( netti tooma). tehnik tuli pool yks. vaatas natuke ringi ja ytles, et kaib korra ara. kadus tunniks. tuli tagasi, siis tuli ta s6ber. Seejarel see esimene mees laks ara. Ta sober jamas yle tunni ja pani meile telefoni. Ytles, et neti saame homme. Ja lisaks, nagu me hiljem avastasime, telefon ei toota.

1 comment:

Anonymous said...

oh neid kohalikke, kes naisejalgade osas sajandeid pimeduses on elanud!