Tuesday, May 29, 2007

Argentiinas

nii nyyd oleme me argentiinas, t2psemalt tucumanis.
aga enne argentiinast kirjutamist, lisaksin ma veel yhe kelmika pildi, mis me tsiilis tegime. kui see pole k6ige ajuvabam pilt meie blogis siis ma ei tea.
N2ETE ADA TINISTAS MU 2RA!



igatahes p2rast san perdo de atacamas elamist on lausa 6nn olla argentiinas, kus me taaskord suudame endale lubada natuke mugavamat elu. kuigi siin pole p2ris nii odav nagu peruus, on siin ikkagi kordades odavam kui tsiilis.

ja teadmiseks k6igile- siin on vein hirmus odav. hehe. juba 2-3 peeso (ehk siis 8-12 kr) eest saab osta lauaveine. tulge k6ik siia!

esimene linn, kus me argentiinas peatusime oli salta, aga seal ei olnud v2ga palju teha ja seet6ttu otsusatsime liikuda kiiresti edasi tucumani poole, et j22ks rohkem aega suurtes linnades tsillimiseks. otsustasime, et seekord ei l2he me bussiga, vaid proovime h22letada. see l2ks meil v2ga edukalt ja 6 tunni p2rast olime juba tucumanis.


tucumanis on aga sygis ja vastikult kylm. aga meie arust on see t6eliselt lahe linn ikkagi ja j2tkame t2na sellega tutvumist. nyyd on mul kindad k2es ja termosega kuuma teed ka kaasas.

yldse liiguvad siin k6ik ringi termoste ja matetassidega. bensiinijaamadest, hostelitest ja kohvikutest saab tasuta vett, et igal eluhetkel oleks v6imalik oma termost t2ita veega ja j2tkata elamisv22rset elu koos matega. me kahjuks ei ole j6udnud veel endale matetasse soetada, aga meil on see plaanis!

nautige siis k6ik kuuma eesti suve.

3 comments:

Kljutsh said...

täna igatsen teid NIIIIIIIIIIIIIIIII väga! tallinnas saab soojade ilmadega paljupalju nalja. oooo!

Maret Tamme said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

mida ma otsin, aitah