Saturday, November 18, 2006

ada, kell on 11, touse ylesse!!!

jah, nii algas meie tanane paev. unine ada vastas mulle, et issand, oleme me alles unekotid! juba eilse magasime maha. noh aga selgus siiski, et ma olin unise peaga oma kella veidike vale vinkli alt vaadanud ja kell oli siiski veel 5 oosel. naersin natuke enda yle ja magasime rahuga edasi. kuni kell kaheksa rosanna meid aratama tuli.

aga nyyd veidike eilsetest tegemistest: lopuks saime endale veidike rahulikuma peatuspaiga, meie pereemaks on tadi rosanna, kes on ka siinse organisatsiooni juht. ta pidavat jube hasti sooke tegema (kuigi tanu kuulujuttudele pole me enam kindlad, kas ta ikka teeb ise syya voi on see tema koduabiline). parast einetamist laksime me oma tuppa ja motlesime hetkeks pikali heita. ilmselt olime aga vasinumad kui arvasime, sest magasime taiesti sisse salsaohtule, kuhu me kutsutud olime. spanish schooli joudes tahistati siin yhe poisi synnipaeva. joime inkakoolat ja soime torti. ning tutvusime siinsete inimestega. rahvast on siin kyll koikvoimalikest kohtadest: iisraelist, saksamaalt, usast, inglismaalt. natuke hiljem laksime kollektiivselt karaokebaari, mis oli kyll keelatud, kuid saime sinna sisse kellegi tutvuste kaudu. siin on nimelt selline systeem, et enne valimisi ei tohi juua alkoholi ega baarides kaia. varsti aga tuli vasimus peale ja koos sauliga hakkasime koju minema, ta on yks selle kooli opetajatest ja elab ysna meie lahedal.
siin on monus see, et kui vasimus vaga peale tuleb voib kohe takso votta ja hinna parast ei tule muretseda. meie elukoht on kesklinnast u 10 min taksosoidu kaugusel ja maksab 2 soli paeval ja 3 soli oosel st 8 voi 12 kr.

hommikusook oli tana paris huvitav: kohv, mida tuli valmistada kontsentraadile vett juurde lisades, piima asemel oli suhkruta kondenseeritud piim (mina arvasin alguses, et see on halvaks lainud koor), soime saia avokaado ja soiritaolise juustuga. aga elu tundub ikkagi ilus!

nyyd oleme jalle spanish scoolis ja hakkame kohe linna pohjalikumalt uurima.

No comments: